Betaalbare websites en onderhoud; zelf bepalen wat je nodig hebt!

Prijslijst

Grampleton is net gestart en deze website is daarom nog in aanbouw. Het is echter nu al mogelijk om een offerte aan te vragen via onderstaand formulier. Bij Grampleton kun je zelf kiezen wat je nodig hebt. Je weet precies waar je aan toe bent, omdat de diensten een vaste prijs hebben. Het volgende is een complete lijst van het aanbod van Grampleton:

Volledige website
€ 299

Grampleton bouwt een volledige website voor u, bestaande uit een ontwerp op basis van uw voorkeuren en alle bijbehorende pagina’s en features.

Blog
€ 249

U wilt geen volledige website, maar alleen een blog om nieuws of artikelen op te plaatsen? Grampleton maakt een volledig functionele blog naar uw wensen. Indien gewenst voegt Grampleton enkele informatieve pagina’s toe.

Webwinkel
€ 399

U wilt producten verkopen op uw website? Grampleton ontwerpt een volledig functionele webwinkel naar uw wensen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van WooCommerce.

Voeg een onderdeel toe:

Blog bij website
€ 99

U kiest voor een website of webshop, maar wilt ook gebruik maken van een blog voor nieuws of andere berichten? Voor een kleine meerprijs voegt Grampleton een blog aan uw website of webwinkel toe.

Webwinkel toevoegen
€ 189

U kiest voor een website of blog, maar wilt daarnaast op een aparte pagina een webwinkel toevoegen? Grampleton realiseert het voor u met gebruik van WooCommerce.